Monday, 1 August 2011

Johor Bahru My Beloved City !

hohohoho ! kali nie aq nak share ngan korang hasil dari satu aktiviti yang slalu aq wat bila dah tengan boringggg...cerita nya bermula begini...pada satu hari yg sungguh membosankan  iaitu pada cuti midterm yg lalu...aq telah start moto kesayangan..jap2 nie pic dye
haha..dan telah mengharungi perjalanan untuk ke pusat bandar jb yg mengambil masa 15 minutes dari rumah..jap2 nie petanya
smpai2 jew tros parking kat jln segget nie hah !
dan bermulah penggembaraan SS (syok sendiri) aq...haha...kat bawah nie pic yg aq snap untuk tatapan sendiri dan korang semuaaa...semua pic nie di snap only kat area pusat bandar sahaja...kepada korang yg x pernah pergi jb mungkin pic nie dpt memberi gambaran bagaimana rupa bandaraya aq nie...korang digalakkan utk click gamba kat bwh bagi hasil yg lebih jelasss...enjoy it k :)
nie adalah jata negeri johor..klo nak tahu sikit tentang sejarah johor bahru klik je link nie...
let see others pictures :)




























haha ! tu lah lah johor bahru...dah penat snap gamba hari pon da nak senja...aq pon balekkk..dalam perjalanan nak balek rumah tuh...mata disajikan dengan pemandangan sunset yg superb elakkan accident jee asyek tgok sunset ! haha
ok lahh tu je pic kali nie..hope korangg terhiburr :)

all the pictures taken by me using my love sony ericsson k850i
with some help of adobe photoshop...

2 comments: